UV védelem mobil applikációval

A La Roche-Posay átütő digitális innovációja a helytelen napozási szokásokat akár életmentő szokásokká alakíthatja!
A felhasználók a MY UV PATCH applikáció segítségével beszkennelik a My UV Patch  szenzort, amely elemzi a fotoérzékeny festék-négyzeteket az UV-sugárzás mértékének meghatározásához. Az applikáció egy algoritmus segítségével a felhasználó adatai alapján – fototípus, bőrtípus, földrajzi hely és időjárási viszonyok – információkat generál a megfelelő viselkedésről és a használandó védelemről.

Hogyan működik?

A szív alakú, ultra-vékony (az emberi hajszálnál is vékonyabb), rugalmas (együtt mozog a bőrrel), légáteresztő szenzor különböző árnyalatú kék és fehér négyzetekből áll, amelyek fényérzékeny festéket tartalmaznak.
A szenzor tapasz több napig is használható (kb. 3-5 nap) és érzékeny bőrűek is hordhatják.
A My UV Patch szenzort egy mobilapplikációval együtt kell használni, melynek segítségével egyénre szabott információkat kapunk a napon való tartózkodás alatt. A szívet egyszerűen be kell szkennelni (QR-kódhoz hasonlóan).
Az alkalmazás figyelembe veszi az egyéni fototípust és személyre szabott adatokat ad az UV-index alapján. Segít abban is, hogy mikor kell a fényvédő készítményt újra felvinni.

Kiváló oktatási eszköz gyermekek számára is. Szuperhősök segítségével játszva elsajátíthatják a napon való tartózkodás helyes szabályait. A My UV Patch szenzor bizonyos Vichy Anthelios napvédőkhöz csomagolva ajándékként elérhető.

Scroll to Top